O mně

Ahoj!
Jmenuji se Julie a je mi 19 let. S blogem jsem začala už ve 13 letech.  Blog jsem měla o takových těch klasických holčičích věcech, jako je nakupování, focení a cestování. Ve 14 letech jsem si založila tenhle blog o vaření a pečení. Proč? Pokaždé se mě někdo ptal na recept, tak jsem se rozhodla, že je vždy odkážu na můj blog. Recepty si často vymýšlím nebo upravuji podle sebe. Vařečku jsem poprvé chytila do ruky ve svých 6 letech, kdy jsem pomáhala mamince v kuchyni. Pamatuji si, kdy jsem poprvé dělala muffiny z takové té krabičky s  předem připraveným práškem.  Počkala jsem až všichni zmizí domu, protože jsem věděla, že mi to nedovolí a pustila jsem se do přípravy. Máma když dorazila domů byla dost v šoku, že běží trouba a že je v kuchyni takový bordel. Tak začala moje velká láska k vaření a pečení. Časem se z toho stala i vášeň k focení.lahudkaaaa Nejvíce mě asi vždy baví když vymýšlím nějaké dorty a dortíčky.

V 16 letech jsem vydala Kuchařku pro teenagery. Mým hlavním gestem je: „Pečení i vaření je zábava a spojuje lidi“. Proto v kuchařce chci ukázat, že v kuchyni s kamarády nebo sourozencem je zábava. Pak si všichni pochutnáte a zjistíte, že na vaření nic není.:)

Jsem ráda, že se s vámi můžu podělit na mém blogu o věcech, které mě baví. Proto vás zvu na můj blog. 🙂

Děkuji moc všem mým čtenářům, rodině a kamarádům za čtení blogu, za krásné komentáře a zprávy, které mi dělají radost!:)

Napište mi na email, či skrze sociální sítě, budu ráda! 🙂

julinka118@seznam.cz

Instagram

Facebook